Hoe wasknijpers gebruiken in je bdsm-sessies.

De houten knijpers waarmee je je was ophangt ... ja, die.
Er zijn ook plastic, metaal, groot, klein, decoratief, één met tanden / ribbels aan de binnenkant, degenen met gladde clipuiteinden, enz. De opties zijn eindeloos ...
Zo zijn de manieren waarop u ze kunt gebruiken tijdens BDSM-spelen.

U kunt de wasknijpers alleen maar klemmen?

Ja en nee. Het is gewoon een kwestie van ze op de huid te klemmen, maar HOE en de PLAATS waar je de wasknijpers bevestigd is waar het plezier ligt.
Er is echt geen limiet aan waar u de wasknijpers plaatst - er is niet veel dat verboden is (schaamlippen, borsten, oren, vingers, de huid rond de ribbenkast, testikels, neus, oksels, overal) ... zolang ...

 • Het valt binnen de door de persoon goedgekeurde pijntolerantie
 • Belemmert de ademhaling niet
 • Verergert verwondingen of wonden niet
 • Worden niet geplaatst op locaties die mentaal ongemak of traumas kunnen veroorzaken

Hoe de wasknijpers testen

De beste plaats is op de huid tussen de wijsvinger en duim (en niet alleen op je onderdanige - alles wat je gebruikt, zou je op jezelf moeten kunnen testen).
Of het te strak of los zit, hangt volledig af van de persoon die wordt gedomineerd.
Als ze te strak zitten, heb ik gehoord dat mensen de wasknijper openknippen om de spoel te verzwakken en daarom losser te maken. Sommigen boren zelfs gaten in de handvatten om draaiklemmen toe te voegen om de druk aan te passen (maar te veel werk als je het mij vraagt).
Je kunt ook speciale wasknijpers kopen die bedoeld zijn voor BDSM, maar ze zijn een beetje prijzig.

Hoe de wasknijpers weghalen

Ze aanbrengen is net zo leuk als ze weer te verwijderen, maar onthoud één belangrijk ding ...
Ze eraf halen doet MEER pijn dan ze aan te brengen. Dit komt doordat het bloed terugstroomt. Sommigen vinden dit geweldig, en sommigen haten het. Het hangt allemaal af van de sub.
Wat betreft de daadwerkelijke verwijdering, zou ik aanraden om ze voorzichtig te verwijderen (losmaken) als je net begint. Nadat je je meer op je gemak voelt met de wasknijpers, kun je ze uitzwepen, ze wegvegen, ze omdraaien of als een RITS gebruiken!

Wat is een rits?

Een ‘rits’ zijn spelden die bevestigd aan een touw, dus als je eraan trekt, springen ze allemaal achter elkaar los. Het kan voor zeer intense pijn en plezier zorgen.
OPMERKING: Zodra de rits is aangebracht, MOETEN ze op een gegeven moment ook terug worden weggenomen. Dus als je sub zijn veiligheidswoord gebruikt, zit je een beetje in de problemen. De beste manier is om ze gewoon met de hand te verwijderen (geen ritssluiting) en ze ook een serieuze nazorg te geven - inclusief discussies over hoe je een vergelijkbare pijnlijke situatie kunt voorkomen in de toekomst - hoewel, als je maar langzaam naar deze punten toe werkt, het zelden voorkomt dat je deze situatie zal tegenkomen.

Wat zal je voelen

Sommigen voelen intense pijn (meer dan alleen de wasknijper die aangebracht is). Anderen voelen een golf van endorfines en prachtige, warme, donzige gevoelens. Sommigen huilen. Sommigen zeggen dat de plaatsen daarna overgevoelig worden - dus blazen op het gebied of strelen kan extra fysieke reacties veroorzaken.

Veiligheidstips

 • Laat de wasknijpers niet langer dan 15-20 minuten zitten
 • Gebruik geen spelden met tanden, als u een ritssluiting gebruikt, dit kan de huid doen afscheuren
 • Schuur houten wasknijpers af van alles dat zou kunnen versplinteren
 • Plaats geen wasknijpers op de clit (te delicaat)
 • Breng ze voor een korte tijd aan als je een beginner bent
 • Let op blauwe verkleuring van de huid
 • Let ook op koude of gevoelloosheid
 • Wees voorzichtig met piercings
Bekijk alle BDSM blogs

LaraHot
Overijssel
masterex
Luxemburg
LikMe
Oost-vlaanderen
geefmeover
Friesland
LessLiev
Limburg
Mikkor
Noord-Holland